Controale la miere

Hila Ovidiu

In aceasta saptamana inspectorii OPC Sibiu au verificat mai multi producatori si comercianti de miere din Sibiu. Spre marea lor uimire, inspectorii au gasit miere expirata si produse neetichetate corespunzator. Au fost aplicate amenzi in valoare de 2.000 de lei.

Mierea, unul dintre cele mai cautate alimente, nu este intotdeauna chiar atat de sanatosa precum ati putea crede. Au descoperit acest lucru inspectorii OPC Sibiu, care, in urma controalelor efectuate, au gasit la comercianti miere expirata, cu termenul de valabilitate depasit. In total au fost verificate 4 persoane fizice autorizate si 5 magazine din municipiul Sibiu, iar valoarea amenzilor date se ridica la 2.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va telefoanele mobile de hoti

Un telefon mobil de ultima generatie sau un smartphone reprezinta o tentatie irezizistibila pentru orice infractor marunt. Iar daca lasati la vedere aceste obiecte de valoare, in buzunarele exterioare, veti fi o prada sigura. Oamenii legii va sfatuiesc sa pastrati in siguranta mobilele, departe de ochii hotilor. Fiti cu bagare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro