Controale la legume si fructe

Hila Ovidiu

In aceasta luna, personalul de specialitate din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu, a efectuat controale pentru a verifica calitatea şi conditiile de comercializare a legumelor si fructelor, produse si provenite din comert intracomunitar, import si productie autohtona. Au fost acordate 3 amenzi in valoare de peste 3.000 de lei.

Comercianti de legume si frunte au fost luati la bani marunti de inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Animalelor Sibiu. Pentru deficientele constatate, inspectorii au aplicat 3 amenzi in valoare de 3.200 de lei si 5 avertismente. Au fost sanctionati un supermarket, un depozit si un comerciant din piete.Inspectorii avertizeaza ca astfel de controale vor continua, urmarindu-se calitatea si comercializarea legumelor si a fructelor obtinute in functie de sezonul de producere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru imbracaminte

Inspectorii OPC Sibiu au efectuat verificari la mai multi operatori economici din judet care comercializeaza imbracaminte. Toti cei 16 comercianti verificati au fost gasiti cu nereguli. Daca 8 au scapat cu avertismente, alti 8 au luat amenzi. Imbracamintea pe care o cumparati din magazin nu este intotdeauna de cea mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro