Controale la animale

Hila Ovidiu

Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu  au continuat actiunile de control in targurile de animale si in trafic pe drumurile nationale, actiuni prin care s-a urmarit modul cum se aplica si se respecta legislatia privind miscarea si transportul animalelor si a produselor alimentare de origine animala. Inspectorii au descoperit si abateri pentru care au aplicat 8 amenzi in valoare de peste 6.000 lei.

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu, prin personalul de specialitate, a continuat actiunile de control in targurile de animale si in trafic pe drumurile nationale, actiuni prin care s-a urmarit modul cum se aplica si se respecta legislatia privind miscarea si transportul animalelor si a produselor alimentare de origine animala.Inspectorii DSV au luat imediat masuri impotriva crescatorilor care au incalcat prevederile in vigoare. Inspectorii DSVSA Sibiu atrag atentia ca nerespectarea legislatiei privind miscarea animalelor si comercializarea produselor alimentare, se sanctioneaza cu amenda intre 1.000 si 5.000 lei si confiscarea produselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale OPC la casele de schimb valutar

Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Sibiu au efectuat in aceste zile mai multe controale la casele de schimb valutar din oras. Au fost verificati 7 operatori economici, insemnand 14 case de schimb valutar. In 9 cazuri, inspectorii OPC au constata nereguli si au aplicat amenzi in valoare de 40 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro