Controale la alimentele ecologice

Hila Ovidiu

Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Sibiu au luat in vizor unitatile care comercializeaza produse alimentare ecologice. Saptamana trecuta inspectorii au verificat 9 astfel de operatori economici, si au acordat amenzi in valoare de peste 17.000 de lei, pentru abateri minore.

Tot mai multi sibieni prefera produsele alimentare ecologice in locul celor pline de E-uri si conservanti, care se gasesc de obicei pe rafturile magazinelor, hiper si super-market-urilor. Astfel, chiar si marile unitati alimentare au inceput sa rezerve cate un stand special pentru aceste produse, din ce in ce mai preferate de consumatori. Inspectorii OPC Sibiu sunt si ei in pas cu noul trend aparut in randul consumatorilor, iar saptamana trecuta au desfasurat o serie de controale la magazinele care comercializeaza produse alimentare eco. Desi  au fost descoperite numeroase nereguli si au fost acordate amenzi in valoare de peste 17.000 de lei, abaterile constate nu prezinta pericol pentru consumatori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou focar de rubeola. Numarul cazurilor este in crestere

Numarul focarelor de rubeola din scolile sibiene creste de la o zi la alta. Aici fie apar noi imbolnaviri in institutiile de invatamant unde s-au declarat deja focare, fie apar in scoli noi care nu au fost trecute pana acum pe listele cu bolnavi. Medicii Directiei de Sanatate Publica recomanda […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro