Controale la agentii economici din Ocna Sibiului

Politistii au luat cu asat Ocna Sibiului! Oamenii legii au controlat, alaturi de inspectorii ITM, toate societatile comerciale din zona de tratament si agrement a lacurilor. In total au fost vizitate de autoritati 17 firme. In timpul controalelor, politistii si inspectorii de munca au descoperit nereguli grave. Pentru abaterile constatate s-au aplicat amenzi. Valoarea acestora este de peste 75 de mii de lei.

La fata locului  s-au gasit nereguli cu privire la respectarea legislatiei in domeniu muncii, la respectarea normelor de igiena si sanitare dar si cu privire la legalitatea functionarii anumitor unitati economice.

In timpul controalelor oamenii legii au verificat legalitatea functionarii, respectarea normelor legale in ceea ce priveste comertul, combaterea evaziunii fiscale, respectarea normelor igienico-sanitare dar si partea de personal si incadrare in munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SPADPP se muta de pe Victoriei

Atentie, sibieni! De luni Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat isi muta sediul! Cei care au nevoie de abonamente de parcare, de depus cereri pentru ocuparea domeniului public sau pentru plata taxelor aferente ocuparii, trebuie sa mearga in noua locatie din Piata Mica. Programul de la ghisee […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro