Controale ITM la Securitatea si Sanatatea in Munca

Hila Ovidiu

In luna iunie, inspectorii ITM Sibiu au controlat 180 de unitati pentru a verifica daca sunt respectate normele de securitate si sanatate in munca. La 23 dintre acestea au fost constatate si nereguli, motiv pentru care inspectorii au aplicat amenzi in valoare de peste 71.000 de lei.

In luna iunie, inspectorii de munca din cadrul Serviciului Control Securitate si sanatate in Munca au efectuat 180 controale la diferiti agenti economici din judet. Pentru abaterile de la prevederile legale au fost aplicate peste  1.000 de sanctiuni, din care 981 avertismente si 23 amenzi contraventionale in valoare totala de 71.500 lei. De asemenea, s-au dispus masuri pentru remedierea  deficientelor constatate. In urma constatarii unor stari de pericol, s-a dispus de catre inspectorii de munca sistarea activitatii la 2 locuri de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pescuit ilegal

Pescuit ilegal pe lacul din padurea Dumbrava. un sibian a incalcat legea folosind undita in locuri in care pescuitul este interzis. Imaginile ne-au fost trimise de catre un blogger sibian. Desi omul nu a fost prins in fapt pentru a fi amendat, autoritatile locale spun ca pentru pescuit ilegal amenzile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro