Controale ITM la firmele din domeniul panificatiei

Hila Ovidiu

Ultimele controale efectuate de inspectorii ITM la unitatile care au ca obiect de activitate fabricarea produselor de brutarie si a produselor fainoase nu au scos la iveala nereguli majore. Inspectorii au constatat doar 58 de deficiente pentru care au aplicat numai sanctiuni.

Recent, inspectorii ITM Sibiu au efectuat o actiune de care se inscrie in  „Campania  nationala privind identificarea si combaterea cazurilor de munca nedeclarata precum si verificarea modului in care se respecta prevederile legale de securitate si sanatate in munca pentru lucratorii din cadrul unitatilor care au ca obiect de activitate fabricarea produselor de brutarie si a produselor fainoase”. Actiunile de control s-au desfasurat pe timpul noptii iar grupul tinta a fost reprezentat de angajatorii si lucratorii din domeniul fabricarii produselor de brutarie si a produselor fainoase. Astfel, au fost verificate 6 societati comerciale, insa inspectorii nu au gasit nereguli majore, pentru care sa aplice sanctiuni. Au fost aplicate doar 11 avertismente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protejati-va copiii de consumul de alcool si substante psihotrope

Politistii sibieni din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii fac apel catre parinti sa fie foarte atenti atunci cand vine vorba despre anturajele pe care le fracventeaza copiii lor. De foarte multe ori, influentati de asa-zisii prieteni, tinerii incep sa consume bauturi alcoolice sau substante psihotrope inca de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro