Controale in scolile unde au loc lucrari la grupurile sanitare

Noul prefect al Sibiului si-a continuat vizitele in scoli. Maria Minea a mers in Iacobeni si Mihaileni, localitati care, pana in aceasta vara, au avut grupurile sanitare in curte. In unitatile de invatamant din cele doua localitati au avut loc lucrari iar pana la finele acestei luni elevii ar trebui sa beneficieze de conditii decente in scoli.

Emilian Novac, seful ISJ anunta inca de saptamana teecuta ca in judetul Sibiu mai sunt 7 unitati de invatamant unde elevii sunt nevoiti sa iasa din cladire pentru a avea acces la grupurile sanitare. 

Cu bani de la Ministerul de resort s-au demarat lucrari si se spera ca pana pron octombrie toate aceste probleme sa fie rezolvate iar copiii sa nu mai fie nevoiti sa indure iarna frigul pentru a ajunge la toaleta.

Lucrarile sunt atent dupravegheate nu doar de catre reprezentantii Inspectoratului Scolar ci si de catre Maria Minea, prefectul Sibiului care face periodic vizite in unitatile de invatamant unde au loc lucrari pentru a vedea care este stadiul acestora.

In ceea ce priveste unitatile de invatamant din Iacobeni si Mihaileni se dau asigurari ca lucrarile vor fi gata pana la finele lunii septembrie si ca la momentul de fata se lucreaza pentru racordarea grupurilor sanitare la reteaua de canalizare. Vorbim aici despre grupurile sanitare din unitatile de invatamant din Metis, Stejarisu, Noistat si Iacobeni. Lucrarile continua la scoala din Netus unde inca se intervine pentru constructia grupului sanitar.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS