Controale in biserici

Hila Ovidiu

Inspectorii ISU verifica in aceasta perioada toate lacasurile de cult din Sibiu pentru a se asigura ca sunt luate masurile de siguranta pentru Noaptea Invierii. Printre bisericile verificate se numara si Catedrala Mitropolitana. Aici sunt asteptati sambata spre duminica mai bine de o mie de credinciosi.

In aceste zile vor fi controlate toate bisericile din oras. Printre lacasurile de cult vizitate de catre inspectorii ISU s-a numarat si Catedrala Mitropolitana. Aici sunt asteptati peste  mie de crestini. Inspectorii ISU au verificat toate iesirile si au calculat chiar si numarul de persoane care pot iesi pe usa in caz de incendiu. Mitropolia a trecut cu bine de aceasta verificare. Credinciosii nu vor avea voie insa sa stationeze in zona cailor de evacuare. Cel mai probabil intrarile in biserica vor fi marginite cu garduri care sa ordoneze accesul populatiei. Pana acum nu au fost situatii in care sa aiba loc incendii in biserici in timpul Slujbei de Inviere. De asemenea responsabilii parohiilor vor avea obligatia de a se asigura ca nu vor fi masini parcate in zonele in care se va interveni cu salvari si masini de pompieri daca situatia o va cere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 cupluri si-au depus dosarele pentru a se cununa civil in prima sambata din mai

Primele cupluri care vor sa isi uneasca civil destinele in prima sambata din mai si-au depus dosarele in cursul acestei zile. In 7 mai va fi prima zi de sambata dupa multi ani in care se vor oficia casatorii civile in weekend. Pana acum se oficiau doar de luni pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro