Controale DSVSA la comerciantii de fructe si legume

Hila Ovidiu

In plin sezon estival, inspectorii DSVSA Sibiu au efectuat o serie de controale la operatorii economici care comercializeaza fructe si legume. Desi au gasit nereguli, inspectorii s-au multumit sa dea doar avertismente, urmand sa-i verifice din nou pe operatorii gasiti cu nereguli.

Inspectorii DSVSA Sibiu si-au indreptat in aceasta luna atentia spre operatorii economici care comercializeaza legume si fructe. Acestia au controlat zeci de depozite de profil sau standuri din piete, iar neregulile nu au intarziat sa apara. Pentru necomformitatiile constatate, au fost avertizati 7 operatori economici de la un supermarket, patru depozite si un comerciant din piete, urmand a se efectua recontroale in functie de deficientele constatate si termenele de remediere stabilite. Inspectorii avertizeaza ca astfel de controale vor continua, urmarindu-se calitate si comercializarea legumelor si a fructelor obtinute in functie de sezonul de producere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muncitori la negru, sanctionati de ITM

In cadrul Campaniei nationale privind identificarea si combaterea cazurilor de munca fara forme legale, inspectorii ITM Sibiu au efectuat in luna iulie 267 de controale. Au fost depistati 23 angajatori care practicau munca fara forme legale si 53  persoane care au acceptat sa lucreze fara contract individual de munca. Actiunile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro