Controale DSVSA

Iarna vine cu amenzi si marfa confiscata pentru producatorii sau comerciantii de carne de oaie care nu respecta prevederile legale in domeniu. Dupa razia din Jina, comisarii DSVSA insotiti de politisti au descins la Talmaciu. Aici au aplicat amenzi si au confiscat carne de oaie.

In lunile noiembrie si decembrie comisarii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu deruleaza mai multe actiuni de control in tot judetul. Pana acum peste tot pe unde au fost, inspectorii au descoperit nereguli. Ultimul control a avut loc in Talmaciu. Aici cei de la DSV insotiti de politisti au verificat 4 operatori economici. Urmare a controalelor au fost depistate 3 abateri si s-au aplicat amenzi in valoare de 12.400 de lei. De asemenea a fost confiscata in vederea distrugerii o cantitate de 18 kilograme de carne de oaie.

Reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor spun ca actiunile de acest gen vor continua si pe raza altor localitati ale judetului iar controalele vor fi intensificate in perioada de dinaintea sarbatorilor de iarna.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS