Controale DSV

Hila Ovidiu

Nici inspectorii Directiei Sanitar Veterinare nu au avut sarbatori mai linistite. Acestia au mers din control in control in toata luna decembrie, iar unele controale se desfasoara chiar si la momentul de fata. Acestia au aplicat amenzi de peste 5 mii de lei.

In ultima luna a anului trecut controalele DSV s-au tinut lant. Inspectorii au verificat cu precadere obiectivele din domeniul alimentar dar si zonele de interes turistic. Acestia au avut in vedere unitati de procesare, depozitare si comercializare a produselor aliementare. Au fost controlate 3 abatoare, 54 de carmangerii, 24 de laboratoare de cofetarie si patiserie, 54 de magazine, 7 depozite de legume fructe si 55 de restaurante si pensiuni. Controalele au fost apoi extinse la piete si targuri cu produse alimentare traditionale. In aceasta perioada au fost controlate in total 225 de obiective. Deficientele constatate au fost sanctionate cu avertismente si amenzi.Cuantumul amenzilor a fost de 5300 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reclamatii la inceput de an

2013 a debutat cu 4 reclamatii la OPC. Acestea au fost realizate telefonic iar ulterior chiar depuse in scris. Oamenii s-au plans din cauza diferitelor obiecte cumparate in prag de sarbatori dar care nu functionau, de lipsa apei potabile sau chiar pentru ca…nu li s-a vandut indeajuns de mult alcool. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro