Contractul pentru strada Turnului a fost semnat

Hila Ovidiu

Incep lucrari de reabilitare si la strada Turnului. Aceasta este cea de-a treia inclusa in PIDU dupa Faurului si Ocnei. Lucrarile vor dura un an si jumatate iar valoarea este de aproximativ 3 milioane.

Lucrarile de reabilitare includ atat refacerea retelei de distributie a apei potabile pe o distanta de aproximativ o jumatate de kilometru dar si lucrari de refacere a infrastructurii rutiere, a imbracamintii carosabile si reconfigurarea parcarilor. Suprafata reabilitata este de aproape 12 mii de metri patrati. Cu aceasta ocazie vor fi reabilitate si Piateta Targu Pestelui si Patforma Coroana. Intersectia strazii Turnului cu Piateta va include doua zone verzi unde vor fi amplasate bancute. Intr-una din zonele verzi va fi amenajata o cismea, iar in cealalta se vor planta arbori decorativi. Suprafata delimitata de Strada Turnului si Targu Vinului va fi amenajata ca loc de odihna ce va avea in zona centrala o fantana si un minigrup statuar iar pe margini vor fi bancute. Aria va fi pavata cu piatra iar zonele verzi vor beneficia de gazon. Lucrarile vor dura 18 luni si vor avea o garantie de 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractor arestat

Politistii din Dumbraveni au retinut un barbat care se sustragea executarii pedepsei cu inchisoarea. Infractorul a fost condamnat de catre judecatoria Medias la 3 ani de inchisoare, pentru furt calificat. Justitia are bratul lung.  A descoperit acest lucru pe propria-i piele un barbat din Hoghilag, care credea ca poate sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro