Contract „temporar” pentru deszapezire

Hila Ovidiu

Sibiul va avea servicii de deszapezire si in aceaasta iarna! Dupa  ce la licitatia initiala de atribuire a contractului pe o perioada de 3 ani  nu s-a prezentat nimeni municipalitatea a decis semnarea unui contract provizoriu valabil pana cel tarziu in luna mai a anului viitor.

Dupa ce a fost la un pas sa ramana fara deszapezire pentru acest sezon, municipalitatea sibiana a reusit totusi sa gaseasca o solutie de ultim moment. In luna mai a acestui an s-a intitiat o procedura de achizitie pentru un contract de deszapezire cu o durata de 3 ani. Operatorii economici nu s-au aratat insa interesati sa isi prezinte ofertele. In disperare de cauza primaria a semnat un contract provizoriu, valabil pana cel tarziu la 1 mai 2018 ramanand ca licitatia pentru atribuirea acordului cadru, valabil pe 3 ani, sa fie reluata. Consilierii locali au trecut prin vot in cursul zilei de marti proiectul de hotarare privitor la deszapezirea din acest sezon. Valaorea contractului pentru acest sezon este de 3,2 milioane de lei insa platile se vor face in functie de comenzi si necesitatea interventiei. Firma contractata are utilajele necesare pentru realizarea deszapezirii. Si in acest an pentru strazile orasului dar si pentru drumul ce duce spre Paltinis se vor folosi nisip, sare si clorura de calciu.

Primele interventii de deszapezire au avut loc la inceputul acestei saptamani si in cursul zilei de marti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Marita" se vede la Teatrul Gong

“Marita”, cel mai nou film romanesc si primul lungmetraj din cariera regizorului Cristi Iftimie va fi proiectat in 1 decembrie si la Sibiu. sibienii il pot viziona la Teatrul Gong. Cei care rateaza prima proiectie vor avea sansa de a viziona pelicula atat sambata cat si duminica. Marita, cea mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro