Contract semnat

Hila Ovidiu

Miercuri s-a semnat contractul de lucrari la centrul pentru copii cu handicap de pe Aleea Streiu. Valoarea acestuia este de pmai bine de un milion de lei. Cu acesti bani vor fi executate lucrari de reabilitare a cladirii atat in exterior cat si in interior.

Miercuri a fost ziua cea mare pentru semnarea contractului intre municipalitate si firma care se va ocupa de reabilitarea si modernizarea centrului de recuperare pentru copiii cu handicap de pe Aleea Streiu nr. 8. contractul are o valoare de mai bine de un milion de lei. Pe langa lucrarile de infrastructura se va instala si o centrala proprie, vor fi inlocuite obiectele sanitare, tablourile electrice, sistemul de iluminat si se va amenaja o instalatie de aer conditionat. Lucrarile vor dura 9 luni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoata de profesie, la 13 ani

O tanara de numai 13 ani a reusit sa fure 31 de pachete de cafea dintr-un hipermarket. In cele din urma tanara a fost pinsa de agentii de paza si a ajuns pe mana politistilor. Oamenii legii au aflat ca tanara era fugita de acasa si figura in baza nationala […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro