Contract semnat

Hila Ovidiu

Saptamana aceasta a debutat in forta cu semnarea contractului pentru proiectul de “Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare din Municipiul Sibiu si comuna Selimbar”. Firmele care si-au adjudecat licitatia vor incasa pentru lucrari aproximativ 49 de milioane de lei.

Contractul “Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si apa uzata din municipiul Sibiu si  comuna Selimbar” a fost semnat luni, 14 mai, la sediul Primariei Sibiu, în prezenta primarului Klaus Iohannis, a sefului Apa-Canal si a reprezentantului consortiului de firme care au castigat licitatia. Contractul vizeaza în principal reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare din municipiul Sibiu, lucrarile ce urmeaza a fi executate având o valoare de aproximativ 44 de milioane de lei. Sunt prevazute de asemenea lucrari pentru Selimbar si Mohu care sunt foarte importante pentru populatia acestor localitati. Firma care a castigat licitatia pentru lucrari este una de prestigiu. Aceasta a mai activat in proiecte de gen si in alte orase ale tarii. Reprezentantii firmei spun insa ca lucrarile de la Sibiu reprezinta o adevarata provocare. Contractul prevede inlocuirea retelelor de distribuire a apei, reabilitarea celor esistente in cartierele Vasile Aron si Valea Aurie, estinderea retelelor de alimentare cu apa, reabilitarea retelelor de canalizare in mai multe zone ale orasului, extinderea zonei de canalizare, aductiunea de apa potabila in comuna Selimbar, constructia unei statii de pompare a apei uzate pentru Selimbar, dar si aductiunea si realizarea unui rezervor de inmagazinare a apei potabile in localitatea Mohu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lovit de cal

Doi parinti sunt cercetati pentru neglijenta dupa ce fiul lor in varsta de doar 3 ani a ajuns in stare grava la spital. Micutul care se juca in gradina a fost lovit de un cal. El se afla internat la terapie intensiva si va fi supus unei interventii chirurgicale in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro