Contract atribuit

Hila Ovidiu

S-a stabilit cine va curata orasul in urmatorii 3 ani. Licitatia pentru salubrizare si deszapezire in municipiu a fost castigata de aceeasi asociere de firme care s-a ocupat de curatenia orasului si pana acum. Contractul senat are o valoare de aproape 14 milioane de lei.

imageContractul a fost semnat chiar in aceasta dimineata. Asocierea de firme se va ocupa de salubrizare si deszapezire pentru urmatorii 3 ani. Valoarea contractului este de aproximativ 14 milioane. La aceasta suma se mai adauga 120 de mii de lei reprezentand taxa de mediu. Asocierea de firme se va ocupa de curatenia pe domeniul public prin maturat manual si mecanic, curatarea rigolelor, spalarea strazilor si gestionarea deseurilor din cosurile publice de gunoi. Fostul contract de salubrizare a fost castigat in 2011 de aceeasi asocirere de firme. Doar ca atunci costul curateniei a fost de doar 10 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de ploi, ninsori si polei

Trei sferturi din tara este sub avertizari meteorologice. Codul galben de polei, ploi si ninsori viscolite va ramane in vigoare pana miercuri la ora 10.00. La Sibiu ploaia si lapovita au alternat pe parcursul intregii zile. Prima luna de iarna vine cu prapad in Romania. mai bine de 30 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro