Contemporary Application of Traditional European Crafts

Hila Ovidiu

Muzeul Astra reuseste sa obtina colaborari culturale din ce in ce mai importante. Dovada sta expozitia de masti vernisata miercuri. Vorbim despre masti cu specific romanesc realizate de catre tineri din Marea Britanie. Lucrarile au fost realizate in cadrul trainingului Contemporary Application of Traditional European Crafts.

Cei cinci tineri britanici au venit la Sibiu in cadrul unui training iar aici au avut ocazia de a intra in contact cu tot ceea ce inseamna cultura traditionala transilvaneana. Rezultatul a fost o superba expozitie de masti. Tinerii auinvatat sa confectioneze pe langa masti populare si icoane pe sticla sau obiecte din materiale reciclabile. Munca lor poate fi vazuta pana la data de 25 august in holul Casei Hermes din Piata Mica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primul oras din Transilvania

Noi descoperiri din situl arheologic scos la lumina din calea autostrazii Sibiu Orastie sunt prezentate publicului. Vorbim de aceasta data despre primul oras din Transilvania. Suprafata cercetata la Turdas a fost de aproximativ 11 hectare. Primul oras din Transilvania a fost descoperit in perioada mai octombrie 2011 de catre arheologii […]

Din arhiva

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro