Contabilii scoliti la DGFP

Hila Ovidiu

Administratori, agenti economici si chiar experti contabili si-au dat intalnire marti la sediul Finantelor Publice Sibiu. Aici a avut loc programul de instruire privind aplicarea sistemului de tva la incasare. Acesta urmeaza sa se aplice incepand cu data de 1 ianuarie 2013. La initiere au participat peste 80 de reprezentanti ai firmelor din municipiu.

Reprezentantii agentilor economici din municipiul Sibiu s-au intalnit marti la sediul finantelor publice pentru a afla de la specialistii in domeniu cum se va aplica noul sistem de tva la incasare. Prevederile legale privitoare la acesta vor intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2013. Cei peste 80 de experti contabili prezenti au primit explicatii si chiar exemple despre metoda de aplicare a noului sistem de tva. La intalnirea de la Avrig au participat mai bine de 45 de contabili. Maine specialistii in contabilitate se vor intalni cu expertii contabili din Saliste. Acolo sunt asteptate sa participe aproximativ 28 de persoane. Intalniri cu contabilii mai sunt programate in data de 3 decembrie la Medias dar si in data de 4 decembrie din nou la Sibiu. Cei care nu au putut sa ajunga la aceste intalniri pot consulta ghidul privind sistemul de tva la incasare aflat pe site-ul finantelor sibiene la sectiunea legislatie. Acolo vor gasi toate informatiile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cetatean de onoare

Parintele academician doctor Mircea Pacurariu este de marti cetatean de onoare al orasului Sibiu. Distinctia i-a fost acordata acestuia pentru meritele deosebite pe care le-a avut in folosul comunitatii. Decoratia i-a fost inmanata alaturi de cheia orasului de insusi primarul Klaus Iohannis. Sibiul are de marti inca un cetatean de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro