Consumati alcool cu moderatie

Hila Ovidiu

Odata cu venirea pimaverii, sibienii incep sa iasa la terase si la gratare, in natura. Alcoolul este de obicei nelipsit de la orice petrecere sau gratar. Iar oameni care consuma alcool, devin foarte usor iritabili si recurg la violenta. Politistii fac apel catre sibieni sa bea cu masura si sa manifeste un comportament civilizat in societate, evitand actele de violenta.

Odata cu venirea primaverii multi sibieni nu isi pot refuza o iesire la gratar sau la terase. Insa, acestea sunt ocazii si locuri in care, de obicei, se consuma alcool. Tocmai de aceea politistii sibieni va recomanda sa fiti cumpatati si mai ales, sa manifestati toleranta maxima fata de persoanele care au consumat alcool. Nu le instigati la scandal iar daca sunteti dumneavoastra in situatia de a fi consumat alcool, nu va lasati instigat la violenta. Evitati cu orice pret sa provocati acte de violenta sau sa deveniti  dumneavoastra victima in astfel de situatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii rutieri, si in acest weekend la datorie

Ca in fiecare sfarsit de saptamana, si in acest weekend politistii sibieni  vor desfasura o serie de actiuni pe linia prevenirii accidentelor rutiere. Vor fi vizati vitezomanii, soferii care se aventureaza in depasiri neregulamentare, cei care nu acorda prioritate pietonilor, dar si cei care omit sa poarte centura sau conducatorii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro