Constanteanca suspectata ca a incelat prin metoda „Accidentul”, retinuta de politisti

Hila Ovidiu

O constanteanca si complicele ei au inselat o medieseanca cu suma de 11.600 de euro prin metoda “Accidentul”. I-au spus victimei ca fiica acesteia a lovit cu masina un copil si pentru a nu ajunge la inchisoare trebuie sa ii plateasca presupusei victime a evenimentului rutier operatii costisitoare. Medieseanca si-a dat seama abia cateva ore mai tarziu ca a fost inselata.

Fapta s-a produs dupa mijlocul lunii trecute insa politistii abia acum au reusit sa dea de urma infractoarei. Constanteanca in varsta de 40 de ani este banuita ca alaturi de alt barbat a inselat o medieseanca in varsta de 68 de ani cu suma de 11.600 de euro. Cand a depus plangere, victima le-a povestit oamenilor legii ca in timp ce se afla acasa, a fost sunata de catre un barbat care s-a recomandat drept avocat si care i-a plasat la telefon o femeie chipurile plangand care s-a dat drept fiica batranei. Presupusa fiica i-a spus ca a facut un accident rutier si ca pentru a nu ajunge la inchisoare trebuie sa plateasca niste interventii medicale costisitoare copilului pe care l-a accidentat. Cei doi au reusit sa o convinga pe medieseanca sa le ofere suma de bani. A fost nevoie de cateva ore pentru ca batrana sa isi dea seama ca a fost inselata.

Femeia care s-a dat drept fiica victimei a fost retinuta de catre politisti iar in cursul zilei de vineri a ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

tot mai multi hoti de biciclete la Sibiu

Hotii au dat iama in bicicletele sibienilor. Mai multi pagubiti au postat pe internet imaginile cu infractorii in actiune. Hotii nu au fost inca prinsi. Politistii le recomanda posesorilor de biciclete sa isi asigure mijloacele de transport si agrement cu cat mai multe lacate chiar si atunci cand acestea sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro