Constanteanca suspectata ca a incelat prin metoda „Accidentul”, retinuta de politisti

O constanteanca si complicele ei au inselat o medieseanca cu suma de 11.600 de euro prin metoda “Accidentul”. I-au spus victimei ca fiica acesteia a lovit cu masina un copil si pentru a nu ajunge la inchisoare trebuie sa ii plateasca presupusei victime a evenimentului rutier operatii costisitoare. Medieseanca si-a dat seama abia cateva ore mai tarziu ca a fost inselata.

Fapta s-a produs dupa mijlocul lunii trecute insa politistii abia acum au reusit sa dea de urma infractoarei. Constanteanca in varsta de 40 de ani este banuita ca alaturi de alt barbat a inselat o medieseanca in varsta de 68 de ani cu suma de 11.600 de euro. Cand a depus plangere, victima le-a povestit oamenilor legii ca in timp ce se afla acasa, a fost sunata de catre un barbat care s-a recomandat drept avocat si care i-a plasat la telefon o femeie chipurile plangand care s-a dat drept fiica batranei. Presupusa fiica i-a spus ca a facut un accident rutier si ca pentru a nu ajunge la inchisoare trebuie sa plateasca niste interventii medicale costisitoare copilului pe care l-a accidentat. Cei doi au reusit sa o convinga pe medieseanca sa le ofere suma de bani. A fost nevoie de cateva ore pentru ca batrana sa isi dea seama ca a fost inselata.

Femeia care s-a dat drept fiica victimei a fost retinuta de catre politisti iar in cursul zilei de vineri a ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS