Consiliul Judetean are un nou purtator de cuvant

Hila Ovidiu

Singura domnisoara purtator de cuvant din tara care a venit cu o ratusca la serviciu si-a incheiat marti mandatul. Timp de aproape 3 luni de zile aceasta a fost cea care a intermediat relatia dintre presa si  Consiliul Judetean. Locul ei va fi ocupat de catre Ioana Nica aflata pana de curand in concediu maternal, in timp ce Iza, Izabela Paulescu pentru cei care nu stiu despre cine este vorba, va ramane doar la profesia de jurnalist.

Isabela Paulescu, caci despre ea e vorba este una dintre persoanele care fara a face politica, fara a fi parte din lumea mondena, sau fara a avea parinti celebri, a reusit sa faca senzatie in presa locala in urma cu mai bine de doua luni cand accepta functia temporara de purtator de cuvant al consiliului Judetean. Cunoscuta ca fiind un jurnalist destul de acid, nimeni nu s-ar fi asteptat ca Isabela sa experimenteze si munca depusa de cei aflat pe cealalta parte a baricadei. Cum a ajuns ea aici? Ne povesteste chiar presedintele CJ, Ioan Cindrea. La randul ei, domnisoara fost purtator de cuvant isi aminteste cum s-a trezit dintr-o data cu o functie la care nu aspirase pana atunci niciodata. La un pahar de sampanie, odata cu incheierea mandatului tanara jurnalista povesteste cateva dintre experientele traite ca purtator de cuvant al Consiliului Judetean. Iza a detinut functia timp de 75 de zile. Isabela Paulescu i-a predat stafeta noii purtatoare de cuvant a institutiei . Este vorba despre Ioana Nica, o tanara care in urma cu 4 ani a mai detinut aceasta functie. Dupa o luna de concediu Isa va reveni la functia de jurnalist al unei agentii de presa si evident, la pasiunea pentru ratuste. Isabela are mai bine de 10 ani de cand activeaza in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste o mie de filme inscrise la AFF

Batalie pe AFF. Organizatorii festivalului au avut de ales din mai bine de o mie de filme pe cele care vor intra in concurs la editia de anul acesta. Au fost alese 80 de documentare din 25 de tari. Cei de la Astra Film Festival au avut in aceasta vara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro