Consiliu de administratie nou la CSU Vointa

Hila Ovidiu

Consiliul de administratie al CSU Vointa Sibiu s-a intarit cu 5 noi membrii. Acestia sunt oameni de afaceri care s-au aratat interesati sa investeasca in echipa. In aceste conditii presedintele echipei, Ioan Hambasan, este optimist in privinta viitorului Vointei.

CSU Vointa prinde putere si se intareste…cel putin financiar. In consiliul de administatie al echipei au intrat cinci membrii noi, oameni de afaceri dornici sa sustina financiar echipa. Presedintele clubului, Ioan Hambasan, isi pune toata increderea in acesti oameni de afaceri, mai ales ca astfel, echipa va avea siguranta financiara pentru a merge mai departe. Acum totul depinde doar de jucatori sa-si croiasca drum spre Liga 1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cindrea premiat de organizatorii Raliului Sibiului

Dupa edilul Klaus Johannis a venit si randul Presedintelui Consiliului Judetean, Ioan Cindrea sa primeasca in semn de recunostinta un trofeu din partea organizatorilor Raliului Sibiului. Cupa i-a fost inmanata sefului de la judet marti de catre Sorin Itu. Nu doar primarul Sibiului a beneficiat de un trofeu din partea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro