Confruntare aproape decisiva. CSU Vointa vs. Ceahlaul Piatra Neamt

Hila Ovidiu

Marti, de la ora 17, Vointa va disputa un meci dificil in compania celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. Pentru elevii lui Pelici acest meci este aproape decisiv, iar o victorie este la fel de necesara ca o gura de aer. Tehnicianul sibienilor considera ca pentru a castiga, Vointa trebuie sa redevina echipa muncitoare si umila de odinioara.

CSU Vointa se pregateste de un meci foarte dificil in compania celor de la Ceahl[ul Piatra Neamt. Dupa infrangerea rusinoasa cu Chiajna, sibienii au nevoie de o victorie cu Ceahlaul. Obiectivul nu este foarte greu de atins, doar ca echipa e putin demoralizata. Antrenorul Alex Pelici spune ca elevii sai trebuie sa redevina echipa muncitoare si umila de odinioara. Desi sperantele sunt mari, sibienii pornesc in aceasta confruntare cu un handicap major. Echipa lui Pelici are doi oameni suspendati, iar un al treilea nu s-a refacut inca dupa accidentare. Eugen Beza insa, a facut referire si la unele “greseli de arbitraj” si unele “greseli personale” din meciurile anterioare, greseli care au adus echipa sibiana in situatia dificila in care se afla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Baronul Brukenthal...inapoi la Sibiu

Baronul Brukenthal s-a reintors la Sibiu. Insotit de conti si contese, celebrul prsonaj s-a plimbat duminica seara pe un jilt aurit prin tot centrul orasului in aplauzele multimii extaziate. Acesta a fost primul moment cultural in aer liber ce deschide seria de evenimente dedicate programului Sibiu Baroc Update. Intitulat “Parada […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro