Conflict deschis cu mize ascunse chiar in Palatul Brukenthal

admin

Mariana Rădulescu nu i-a rămas datoare actualului șef de la Muzeul Național Brukenthal. Contabila șefă a instituției, cea care este acuzată că subminează imaginea publică a instituției, îi răspunde lui Sabin Luca după ce a fost terfelită într-o declarație dată de acesta pentru Ora de Sibiu, în 12 aprilie. Femeia aduce grave acuzații și spune că directorul muzeului o hărțuiește constant și în continuu de ani buni.

Conflictul devenit deja public între Mariana Rădulescu și Sabin Luca este mai vechi. Ora de Sibiu a semnalat dealungul timpului evoluția acestuia și scandalul în care cei doi sunt implicați. Acesta a depășit de mult granițele unor discuții prin care să fie rezolvat și sunt acum pe rol mai multe acțiuni în instanță.
Disputa a atins acum o nouă limită, după ce o scrisoare semnată de câțiva șefi de departamente ai Muzeului Brukenthal, a inflamat din nou spiritele. În scrisoarea deschisă a acestora, intitulată ’’Opriți campania Anti-Brukenthal’’, aceștia cer oprirea denigrării care ar afecta imaginea instituției. Mai mult cei de la Muzeu au făcut o conferință de presă, care în realitate a fost mai mult o ’’recitare’’ a scrisorii de către purtătorul de cuvânt al instituției, restul semnatarilor și chiar și directorul Sabin Luca, nebinevoind să vină în fața presei.
Cei de la Muzeul Național Brukenthal spun că se confruntă, din momentul începerii pregătirilor pentru bicentenar, cu o campanie orientată spre deteriorarea imaginii sale publice. În scrisoarea publică se mai spune că ’’lansată din interiorul instituției prin protestele de stradă, reclamațiile și acționarea în justiție a muzeului de către contabilul șef Mariana Aurore Rădulescu, această campanie privește în special denigrarea managerului Sabin Adrian Luca’’.
Intreg materialul, il puteti citi AICI intr-un articol semnat oradesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romanii dau 2 din 3 lei pe mancare, dar au gusturi mai scumpe

2016 a fost inca un an bun pentru industria bunurilor de larg consum, atat din perspectiva retailerilor, cat si a producatorilor. A fost al doilea an consecutiv cand romanii au avut un apetit crescut pentru produse mai scumpe si pentru cheltuieli mai mari, se arata intr-un studiu GfK Romania. Piata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro