Conferinta Nationala a bibliotecarilor, in plina desfasurare la Sibiu

Hila Ovidiu

Bibliotecari din toata tara participa zilele acestea la conferinta intitulata “Bibliotecile-patrimoniul cultural si digital al viitorului”. Conferinta Nationala a Asociatiei Bibliotecarilor din Romania se afla la cea de-a XXIX-a editie.

Asociatia Bibliotecarilor din Romania organizeaza incepand de astazi si pana in 14 septembrie, la Sibiu ce-a de-a XXIX-a editie a Conferintei Nationale a Bibliotecarilor. Tema editiei din acest an este  intitulata “Bibliotecile-patrimoniul cultural si digital al viitorului”. In cadrul editiei cu totul speciale de la Sibiu sunt prezenti inclusiv speakeri din strainatate, din tari cum ar fi Norvegia sau Germania. Este o noutate pentru orasul nostru sa gazduiasca un astfel de eveniment. Ultimele 3 intalniri ale bibliotecarilor s-au desfasurat in Iasi, Timisoara si Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caz probabil de West Nile

Directia de Sanatate Publica Sibiu anunta ca probabil cel de-al patrulea caz de infectie cu West Nile la Sibiu. 2 dintre cele 3 teste care trebuiesc efectuate pentru confirmarea bolii au iesit pozitive. Reprezentantii Directiei de sanatate Publica spun ca au catalogat ca probabil cel de-al patrulea caz deoarece doar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro