Conferinta Internationala la Sibiu

Hila Ovidiu

Orasul de pe malurile Cibinului gazduieste in aceste zile Conferinta Europeana a Asociatiilor Mondiale a Bisericilor din Spatiul Rural (IRCA). Zeci de membrii ai Asociatiilor din Romania, Germania, Elvetia, Australia, Canada, Austria, Polonia, Ungaria si chiar Gana admira frumusetiile Sibiului si participa la diferite conferinte.

Personalitati de marca din lumea ecumenica s-au adunat in aceste zile la Sibiu pentru prima Conferinta Europeana a Asociatiilor Mondiale a Bisericilor din Spatiul Rural (IRCA), gazduita de Romania. Pana duminica, cat vor ramane in orasul de pe malurile Cibinului, invitatii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, se vor buccura de frumusetile orasului, dar vor discuta intens si probleme care tin de conservarea si administrarea bisericilor din spatiul rural. Organizatorii spun ca au ales Sibiul pentru frumusetea locurilor si potentialul incredibil al acestor meleaguri. Asociatia Mondiala a Bisericilor din Spatiul Rural (IRCA) a fost infiintata pentru protejarea si buna administrare a bisericilor din spatiul rural din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prinsi cu arme in baruri

Doi barbati din Rasinari au fost prinsi  cu arme albe asupra lor in baruri. Cei doi au fost prinsi in cadrul unei actiuni desfasurate de politistii sectiei nr. 1 Politie Rurala Sibiu impreuna cu luptatori din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov. O actiune desfasurata de politisti si jandarmi pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro