Conducta de apa sparta in timpul efectuarii unei sapaturi

Hila Ovidiu

„Dorel” loveste din nou! De aceasta data pe Aleea Fratii Buzesti. Locuitorii zonei au stat mai bine de o ora fara apa potabila dupa ce o conducta s-a spart in timpul unor excavatii.

Avaria s-a produs in jurul orei 16.00 cand un muncitor, in timp ce sapa cu excavatorul a lovit conducta de apa. In doar cateva minute strada aflata in lucru s-a transformat intr-un adevarat lac. Pentru remedierea situatiei a fost nevoie de inchiderea apei pret de mai bine de o ora. In cele din urma situatia a fost remediata. Aleea Fratii Buzesti se afla teoretic in lucru de cateva luni bune dupa ce in urma cu un an de zile in zona au avut loc lucrari de modernizare a retelelor de utilitati. Interventiile pentru aceasta strada sunt programate sa se incheie la finele lunii septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autospeciala de interventie pentru ISU Sibiu

ISU are un nou utilaj pentru interventie! Este vorba despre un camion dotat cu un container. Autospeciala este dotata cu toate cele necesare pentru cautarea si salvarea persoanelor. Poate fi folosita mai ales in caz de interventie rapida dupa cutremur. Cei de la ISU spun ca noua autoutilitara va reduce […]

Din arhiva

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro