Conduceti prudent!!!

Hila Ovidiu

Dupa saptamani de seceta, in urmatoarele zile meteorologii se asteapta la ploi. In aceste conditii politistii rutieri sibieni fac apel catre soferi sa conduca cu prudenta, sa respecte regulile rutiere si sa adapteze viteza la conditiile de caroabiul umed. Doar asa pot fi evitate evenimentele rutiere nedorite.

Prognoza meteo pentru zilele urmatoare, i-a alarmat pe politistii rutieri.. Dupa o perioada indelungata de seceta, meteorologi au anuntat in sfarsit ploi. In aceste conditii oamenii legii ii sfatuiesc pe soferi sa fie foarte atenti in trafic. In primul rand sa adapteze viteza de deplasare la conditiile de carosabil umed, si sa respecte toate regulile rutiere. Doar asa se pot evita tragediile care se produc pe sosele din cauza vitezei si a nerespectarii regulilor de circulatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alimente mai ieftine

Zahar, ulei, orez, sau malai la preturi de producator. Asta gasesc pensionarii la Magazinul de tip economat ce apartine Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Gospodinele s-au grabit deja sa epuizeze stocul de zahar pentru a-si face proviziile de gemuri, dulceturi, sau jeleuri pentru iarna. In vremuri in care preturile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro