Conditii de lux pentru animalele de la Zoo

Hila Ovidiu

Pe caldurile din ultimele zile cel mai bine au dus-o animalele de la zoo. Au primit hrana in cantitati mai mari, au beneficiat regim diversificat si acolo unde a fost cazul chiar de sisteme de racorire cu vapori de apa.

Zoo-SibiuUrsii leii si alte animale beneficiaza de sistem de protectie anticanicula. Fie ca este vorba de lacuri de scaldat sau de sisteme speciale cu vapori animalele nu au simtit caldura ultimei saptamani. Sau daca au simtit o cel putin nu a fost la cote maxime. De asemenea in aceasta perioada s-a incheiat si prima etapa de amenajare a sistemului de irigare a zonelor verzi din gradina. Au fost amenajati 1200 de metri liniari de conducte. Valoarea lucrarilor este de aproape 30 de mii de lei. apa folosita va proveni incepand cu anul viitor din lacul de la Zoo. Se vor instala pompe de mari dimensiuni. Si daca tot vorbim de investitii sa va spunem ca in octombrie va fi gata noul adapost pentru maimute. si ierbivorele vor beneficia de casa noua. Este vorba despre 15 animale care se vor putea bucura peste 10 luni de 5 noi tarcuri cu suprafete de 40 de metri patrati si o terasa de 25 de metri patrati. Lucrarile costa peste 500 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ai magazin? Ai grija!!!

Cand vine vorba de furturi, hotii nu iarta nimic. Nici macar mancarea de pe rafturile magazinelor. Aproape zilnic comerciantii reclama furturi inregistrate din unitati comerciale. Politistii recomanda administratiilor de magazine sa isi ia masuri de precautie. Intre preferintele infractorilor se numara dulciurile, mezelurile, conservele si bineinteles bauturile alcoolice. Nici obiectele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro