„Condamnata” de Lyme

Hila Ovidiu

O sibianca povesteste ingrozita calvarul prin care trece de cand a aflat ca are boala Lyme. Femeia, profesoara de sport, a fost muscata de o capusa in urma cu aproximativ 2 saptamani, iar de o zi a aflat ca e infestata cu Lyme.

O sibianca trece printr-un adevarat calvar. Elane Spanu a aflat ca e infectata cu boala Lyme, dupa ce s-a dus la medic din cauza unei muscaturi de insecte pe care o credea banala. Femeia povesteste cu lux de amanunte cum a ajuns sa fie muscata de capusa, desi si-a luat toate masurile de precautie.Vestea ca are Lyme, a socat-o efectiv pe profesoara de sport. Acum, femeia se gandeste cu ingrijorare ca si elevii sau chiar proprii ei copii ar putea, la fel de usor, sa fie muscati de capuse sau sa contracteze aceasta boala necrutatoare. Elena Spanu crede ca ar trebui sa existe un vaccin pentru aceasta boala, care sa fie administrat in primul rand copiilor. De asemenea, autoritatile ar trebui sa acorde o mai mare atentie acestei maladii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dansatorii de la CCS, premiati

Dansatorii grupului M&M din cadrul Casei de Cultura a Studentiulor Sibiu s-au intors recent de la un concurs national de dans desfasurat la Ploiesti, incarcati cu medalii si cupe. Dansatorii sibieni au obtinut 2 locuri I, un loc II si un loc III, la diferite sectiuni. Dansatorii grupului M&M din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro