Concursul pompierilor privati

Hila Ovidiu

Membrii a 5 servicii private de pompieri din judet s-au intrecut vineri pe baza Sportiva “Pompierul”. Oamenii focului si-au incercat indemanare in cadrul unor probe precum stafeta 4×100 de metri, realizarea dispozitivului de interventie sau pista de indemanare si viteza.

Cei mai priceputi pompieri din cadrul serviciilor private din judet si-au etalat abilitatile in cadrul fazei judetene a concursurilor organizate pentru ei de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judetului Sibiu. S-au intrecut 5 echipaje apartinand unor servicii private din Sibiu, Medias si Talmaciu. Astfel de competitii se desfasoara anual, in joc fiind mandria si onoarea serviciilor private care activeaza in judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conferinta internationala la AFT

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Balcescu” gazduieste in zilele de vineri si sambata, cea de-a XVIII-a Conferinta Internatională organizata sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiinţifica, intitulata Organizatia bazata pe cunoastere. 480 de autori de lucrari din intreaga lume sunt prezenti la Sibiu pentru acest eveniment. Cadre ale institutiilor de invatamant […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro