Concurs pentru afisul AFF

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! Astra Film Festival va provoaca la…creativitate. S-a lansat concursul de grafica pentru realizarea afisului festivalului din acest an. Castigatorul va primi suma de 1000 de euro.

Organizatorii spera ca participantii vor realiza concepte originale care sa ofere diversitate si inovatie, asa cum sunt practic si filmele selectate in fiecare an. Castigatorul va fi premiat cu suma de 1000 de euro insa va fi nevoit sa cedeze drepturile de autor pentru conceptul vizual al editiei din 2016. Cei care se vor intra in cursa finala pentru marele premiu vor primi cate un ful pass pentru 2 persoane la festival iar posterele lor vor fi afisate pe site-ul institutiei. Astra Film Festival se va desfasura in acest an in perioada 17-23 octombrie.

Festivalul Astra Film are deja la activ 22 de editii si este considerat cel mai longeviv eveniment cinematografic international din tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Distractie in Muzeu

Muzeul astra vine cu…ateliere si distractie de zile mari. Daca vreti sa aflati cum se pescuia odinioara si cum se pescuieste chiar si azi in zona Dunarii nu ratati “lectiile deschise” oferite de catre pescarii venit tocmai din localitatea Mila 23. Cei care vor trece in acest weekend pragul muzeului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro