Concurs in premiera in tara noastra de Ziua Internationala a Povestitului

Hila Ovidiu

Ziua Internationala a Povestitului se sarbatoreste in acest an, in premiera si in tara noastra. Deschizatorii de drumuri sunt cei de la Biblioteca Astra care pun la bataie un megaconcurs de scris si zis povesti. Marea “confruntare” este programata chiar pe 20 martie cand vor fi desemnati si cei 5 castigatori ai competitiei.

La nivel european Ziua Internationala a Povestitului se sarbatoreste de ani buni. Din 2018 sarbatoarea dedicata povestilor ajunge si in Romania. Deschizatori de drumuri sunt cei de la Biblioteca Judeteana Astra.

Pentru a marca ziua Internationala a Povestitului la Sibiu a fost lansat un concurs de scris si zis povesti.

Pot participa la aceasta competitie tineri cu varsta de peste 16 ani indiferent de nivelul de pregatire educationala. Candidatii isi pot inscrie lucrarile pana in data de 11 martie la orele pranzului. Povestile trebuie sa fie de maxim 1200 de cuvinte si pot fi redactate atat in limba romana cat si in engleza. Optional concurentii pot inregistra in format audio povestea scrisa.

Cele mai bune povesti vor fi spuse in fata audientei in 20 martie cand se sarbatoreste Ziua Internationala a Povestitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Octogenara talharita in propria locuinta

O batrana in varsta de aproximativ 80 de ani a fost talharita in propria casa. Femeia le-a permis unor minori sa ii intre in locuinta sub pretextul ca acestia au de gand sa faca reparatii la balcon. Hotii au plecat cu bunurile batranei. Politistii spun ca in loc sa mearga […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro