Concurs canin

Hila Ovidiu

Spectacol canin la Sibiu. De marti ia startul cea de-a 11-a editie a Campionatului de Dresal al Cainilor de Serviciu din Ministerul Afacerilor Interne. Printre invitati se numara si conductori si caini din Turcia si Bulgaria.

indeParticipantii au inceput deja sa soseasca pentru a lua parte la o noua editie a Campionatului de Dresaj ce are loc anual la Centrul Chinologic Sibiu. Festivitatea de deschidere va avea loc marti insa abia de miercuri incep cele mai grele probe. Concursul va continua si joi pana la pranz, urmand ca de la ora 14.00 sa aiba loc festivitatea de premiere. Cainii vor avea de gasit diferite obiecte in colete, in autoturisme, vor cauta in spatii inchise, vor detecta stupefiante, explozivi si vor da probe de disciplina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale in constructii

Inspectorii de munca au luat la bani marunti constructorii. Din 26 de unitati controlate 7 au fost amendate. Verificarile au vizat respectarea cerintelor de sanatate si securitate in munca la lucrarile din domeniul constructiilor. In ultimele 6 luni de zile inspectorii ITM au desfasurat mai multe controale la societatile de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro