Concurenta mare la AFT

Hila Ovidiu

800 de tineri se lupta pentru a ocupa unul din cele 248 de locuri scoase la concurs in cadrul Academiei Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu. In acest an concurenta este si de 12 candidati pe un loc, la unele specializari.

Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu a devenit una dintre cele mai “vanate” institutii de invatamant superior. Nu mai putin de 800 de tineri se lupta sa ocupe unul dintre cele 248 de locuri scoase la concurs de aceasta unitate. Examenele de admitere se desfasoara marti si miercuri. Cea mai mare concurenta este la specializarea “stiinte administrative”, unde se bat 7 candidati pe un loc, la fete, si 12 candidati pe un loc, la baieti. Reprezentantii Academiei spun de aceasta lupta acerba pentru locurile scoase la concurs se da an de an, de aproximativ 3-4 ani incoace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi lucrari la strazi in faza de proiect

Chiar daca este vara, consilierii locali nu au concedii. Acestia si-au dat intalnire si in luna iulie pentru a vota proiecte de hotarari. Cele mai multe dintre acestea vizeaza lucrari stradale. Astfel au fost votate diferite faza de proiect pentru 10 strazi. De asemenea in alte trei locatii s-a votat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro