Concertele lunii martie

Hila Ovidiu

Luna martie aduce pe scena Filarmonicii de Stat Sibiu cei mai talentati tineri artisti sibieni. Primul concert este programat in 3 martie si are intrare gratuita.

imagsUrmatorul concert este programat pentru ziua de joi. Solista acestuia va fi pianista Ioana Ilie, absolventa a Academiei de Muzica din Basel. Tanara a sustinut de-a lungul timpului concerte in tara sau in Bulgaria, Germania, Olanda, Marea Britanie, Elvetia si chiar Japonia. La Sibiu, ea va interpreta unul din cele mai tehnice concerte pentru pian: Concertul nr. 2 de Prokofiev. Teodorei Oprisor i-a fost rezervata joia viitoare. In 12 martie va fi solista concertului ce va avea loc pe scena Filarmonicii de Stat Sibiu. Tot la capitolul solisti il mentionam si pe Cristian Florea apreciatul violoncelist care vine sa faca spectacol in 19 martie.
Andrei Marcovici va incanta publicul meloman in data de 28 martie. Percutionistul este membru al orchestrei simfonice a filarmonicii sibene. Dirijori vor fi Mihai Agafita, Sabin Patuza, Francois-Robert Girolami si bineinteles, Gabriel Bebeselea. Din programele de spectacol vor face parte Simfonia a-V-a de Beethoven, Simfonia a VI-a de Ceaikovski sau Simfonia 35 de Mozart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Martisoare pentru soferite

Doamnele si domnisoarele au fost “sanctionate” in cursul acestei zile cu…martisoare. Soferitele au fost trase pe dreapta de catre reprezentantii Registrului Auto Roman in colaborare cu politistii rutieri si reprezentanti ai unui service auto sibian. Zeci de soferite care au circulat pe Corneliu Coposu au fost trase pe dreapta de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro