Concert caritabil

Hila Ovidiu

Studentii sibieni si-au propus sa joace rolul lui Mos Craciun pentru cateva familii nevoiase din Sibiu. Pentru cei loviti de soarta, tinerii vor organiza in 10 decembrie un spectacol la Teatrul Gong. Fondurile stranse aici vor fi donate apoi cazurilor sociale pe care tinerii le reprezinta. Cativa dintre tinerii care studiaza la Sibiu s-au gandit sa le intinda o mana de ajutor oamenilor aflati in situatii materiale precare. Acestia s-au organizat rapid si au pus la cale un concert caritabil pentru a strange fonduri. Banii vor fi apoi folositi pentru a indulci macar putin sarbatorile de iarna pentru 4 familii nevoiase din judet. Doua dintre acestea sunt din Avrig si Saliste.
Spectacolul destinat strangerii de fonduri va avea loc la Teatrul Gong din Sibiu.
Fiecare banut strans va fi folosit exclusiv pentru a ajuta cele 4 familii nevoiase si pentru a le asigura strictul necesar in pragul sarbatorilor de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Studentii sibieni pot munci la vara in Germania

Studentii care vor sa lucreze pe timpul verii o pot face acum si in strainatate. Angajatorii germani pun la bataie 100 de posturi sezoniere dedicate special tinerilor din tara noastra. Sibienii interesati pot obtine mai multe informatii de la AJOFM Sibiu. Studentii care vor sa faca un ban pe perioada […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro