Concert caritabil pentru Iuliana

Hila Ovidiu

Viitorii jurnalisti si-au dat mana pentru a o ajuta pe Iuliana Finica, o tanara educatoare din Sibiu bolnava grav. Studentii au pus la cale un concert caritabil de muzica populara la care sunt invitati toti sibienii care vor sa o ajute pe tanara de 22 de ani.

La doar 22 de ani, cand orice tanara de varsta ei viseaza la viitorul pe care il are in fata, Iuliana Finica duce o lupta contra cronometru dupa ce a fost diagnosticata cu hipertensiune pulmonara severa. Pentru o sansa la viata tanara are nevoie urgenta de o operatie in strainatate. Costul acesteia este insa exorbitant. Printre cei care au decis sa-i sara fetei in ajutor se numara si studentii de la Jurnalistica. Tinerii au pus la cale un spectacol de muzica populara in speranta ca sibienii cu suflet mare care vor sa o ajute pe Iuliana vor face donatii. Vor canta pentru Iuliana la Sala Thalia in 11 aprilie Robert Tarnaveanu, Ionela Pascu, Dorel Savu, Lena Miclaus, Bogdan Cioran, Paula Medrea, Ciprian Silasi, Alina Secasan si Ion Chis.

Pentru efectuarea transplantului pulmonar tanara ar avea nevoie de 70 de mii de euro. Cei care nu vor sa participe la spectacolul organizat de  viitorii jurnalisti dar vor sa o ajute pe tanara pot face donatii in conturile deschise pe numele mamei sale Maria Finica.

Primul cont este RO97INGB0000999905410795 deschis la ING. Un alt cont in care se pot face donatii este RO97BTRLEURCRT0226818901, in euro sau RO50BTRLRONCRT0226818901, in lei, ambele deschise la Banca Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bilant partial de incasari din taxe si impozite

18 milioane de la persoane fizice si 14 de la persoane juridice. Atat ar fi strans municipalitatea sibiana din taxe si impozite pana la finele primului trimestru, daca data scadenta nu ar fi fost prelungita. Guvernantii au decis insa extinderea termenului pana in luna iunie. In total s-au incasat peste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro