Concert caritabil pentru Iuliana

Hila Ovidiu

Duminica in Muzeul in aer liber va avea loc un concert caritabil. Fondurile strnse vor ajunge la Iuliana Finica, o tanara care la doar 22 de ani sufera de hipertensiune pulmonara. Pentru a ramane in viata fata are nevoie de o interventie chirurgicala extrem de costisitoare care poate fi realizata numai in strainatate.

Pentru operatie tanara sibianca are nevoie de 70 de mii de euro bani pe care nu i-ar putea strange in intreaga ei viata din salariul de educatoare. Asa ca pentru a o ajuta organizatorii spectacolului fac apel la bunatatea sibienilor. Pe scena de pe lac vor urca duminica Adrian Neamtu, Daniel Rosalim, Camelia Stoita, Viorica Telcean, Alina Bica, Nelu Albu, Scoala de dans Ioan Macrea si formatia Blaskapelle Neppendorf. Concomitent vor avea loc tombole cu articole realizate de catre copiii din gradinitele sibiene. Ba mai mult, la fata locului vor avea loc si ateliere unde educatoare si copii vor face impreuna felicitari, cosulete si alte suveniruri numai bune de infrumusetat Sarbatoarea Pascala. Toti banii stransi vor fi donati Iulianei, tanara educatoare de doar 22 de ani, bolnava de hipertensiune pulmonara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine viroze

In ultima saptamana de supraveghere in sistem de santinela a scazut considerabil numarul de imbolnaviri au afectiuni respiratorii sau pulmonare. Chiar si asa insa, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, foarte multi sibieni au trecut pragul medicilor de familie dupa ce au racit. Formele de boala au fost usoare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro