Concert caritabil de Florii

Hila Ovidiu

In duminica Floriilor, Sala Thalia din Sibiu va gazdui un concert caritabil organizat de Mitropolia Ardealului. Costel Busuioc si actrita Manuela Golescu vor canta pentru copiii sarmani din Centrele de Plasament din Sibiu.

Cunoscutul tenor Costel Busuioc va urca duminica pe scena Salii Thalia  din Sibiu, in cadrul unui concert caritabil organizat de Mitropolia Ardealului. Alaturi de tenor se va afla si actrita Manuela Golescu, care a participat la numeroase astfel de concerte caritabile organizate in intreaga tara.

Concertul caritabil va avea loc in Duminica Floriilor, de la ora 18, iar intrarea este libera. La iesirea din sala de spectacol vor fi amplasate urne, unde sibienii pot sa faca donatii.  Spectacolul este organizat de Mitropolia Ardealului, iar scopul actiunii este unul caritabil, banii colectati urmand sa ajunga, o parte la copiii de la centrele de plasament din Sibiu, iar o alta parte la copiii nevoiasi din parohiile Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Am scapat de racelile de sezon!?

Am scapat de viroze, gripa si raceli. Aceasta este cea de-a doua saptamana consecutiva cand specialistii Directiei de Sanatate Publica anunta scaderi ale numarului de infectii respiratorii acute. Atentie insa! De la finalul acestui weekend si pana la mijlocul saptamanii viitoare vremea este in continua racire, asa ca nu va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro