Complice la furtul unui excavator

Hila Ovidiu

Clujean urmarit international, identificat si retinut de politistii sibieni. Barbatul este acuzat de complicitate la furt calificat si a fost condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare.

Maquinaria pesadaPolitistii sibieni au pus mana in ultimele 24 de ore pe inca un urmarit international. Barbatul are de executat o pedeapsa cu inchisoarea dupa ce a fost complice intr-o infractiune de furt. Clujeanul in varsta de 39 de ani este acuzat de faptul ca in septembrie 2008 acesta a primit de la o cunostinta un excavator despe care stia ca fusese furat. Utilajul a fost sustras de pe teritoriul Italiei in 24 septembrie 2008. Atat hotul cat si complicele sau vor raspunde acum in fata legii. Cel din urma a fost retinut la Sibiu dupa ce judecatorii din Cluj l-au condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare. Barbatul se afla acum in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Martea Mare decicata pildei celor 10 fecioare

Am ajuns in cea de-a doua zi a Saptamanii Patimilor, Martea Mare. Pildele zilei vorbesc despre credinta si bunatate. IPS Laurentiu Streza ne prezinta insemnatatea acestei zile. Pe tot parcursul acestei saptamani Eveniment tv va descifra semnificatia religioasa a fiecarei zile din Saptamana Mare. Credinta si intelepciune! Acestea sunt indemurile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro