Competitia Nationala de Descarcerare si Acordare a Primului Ajutor Calificat

Hila Ovidiu

Pompiri din 5 judete ale tarii au particpat miercuri la faza zonala a Competitiei Nationale de Descarcerare si Acordare a Primului Ajutor Calificat. Fiecare echipa in parte, compusa din cate 7 angajati ai ISU a fost jurizata in functiile de criteriile stabilite ale concursului. Castigatorii de la Sibiu vor merge in faza nationala ce se va desfasura in acest an in Dambovita.

Zeci de pompieri din 5 judete ale tarii s-au intrecut miercuri in cadrul Competitiei Nationale de Descarcerare si Acordare a Primului Ajutor Calificat. La Sibiu se disputa in aceste zile faza zonala a competitiei. Startul competitiei a fost dat la orele pranzului. Primii care au dat „testul” de acordare a primului ajutor au fost chiar sibienii. S-a trecut apoi la proba de descarcerare. Castigatorii fazei zonale vor merge mai departe in competita nationala ce se va desfasura in Dambovita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DGASPC recomanda folosirea de tinere majore pentru rolul Margaretelor din Faust

La aproximativ o luna de la scandalul “Margaretelor”minore, Directia pentru Protectia Copilului trage primele concluzii. Reprezentantii institutiei au recomandat jucarea piesei cu fete care sa fi implinit varsta de 18 ani. La aproximativ o luna de zile de la izbucnirea scandalului legat de spectacolul “Faust”, cea mai buna reprezentatie a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro