Comorile Civilizatiei Traditionale, concurs in Muzeul in aer liber

Hila Ovidiu

Pana in data de 5 aprilie elevii de liceu si gimnaziu se pot inscrie la concursul “Comorile Civilizatiei Traditionale organizat de catre CNM Astra in Muzeul in aer liber. Sunt disponibile 36 de locuri iar organizatorii spun ca pregatesc o competitie cat se poate de interactiva. Pentru aceasta competitie au fost pregatite 3 trasee.

Complexul National Muzeal Astra ii provoaca in premiera pe elevii de gimnaziu si liceu la o competitie prin care sa descopere comorile civilizatiei traditionale. Concursul are loc pentru prima oara si face parte din actiunile propuse de catre institutia de cultura in cadrul programului Scolala altfel. Participantii vor avea de trecut mai multe probe de orientare iar atentia distributiva, remarcarea detaliilor si cunoasterea mestesugurilor vor fi esentiale pentru a duce traseul la bun sfarsit. Acestia vor fi ajutati de o metoda moderna fiind ghidati de catre coduri QR ce vor putea fi citite dupa instalarea unui soft gratuit pe telefoanele mobile. Inscrierile echipelor se fac pana in 5 aprilie inclusiv la numerul de telefon 0269 202 451 sau prin adresa de mail centrulde informare@muzeulastra.ro. Sunt disponibile 36 de locuri pentru viitorii concurenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Sibiu ar putea avea loc o noua campanie de dezinsectie

Lunile de vara ar putea aduce o noua campanie de dezinsectie in situatia in care Sibiul se va confrunta cu probleme la fel de mari ca si anul trecut in privinta capuselor. Vara trecuta municipalitatea sibiana a cheltuit pentru deratizare 55 de mii de lei si dezinsectie aproape 50 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro