Comitet pentru rezolvarea problemelor liceelor agricole

Hila Ovidiu

Tara noastra are probleme in pregatirea elevilor care vor sa ocupe un loc in liceele agricole. Pentru veni in sprijinul celor care vor sa se specializaze in aceasta ramura, Ministerele Educatiei si Agriculturii au hotarat sa isi dea mana pentru a pune pe picioare liceele agricole. Cel mai probabil acestia vor infiinta un comitet in acest sens.

Dincolo de seceta care ne-a afectat in ultima perioada, agricultura e oricum la pamant. Si nici nu e de mirare daca luam in considerare faptul ca liceele cu profil agricol sunt la pamant. Aceasta problema au observat-o si reprezentantii Guvernului. Acestia se chinuie acum sa gaseasca o rezolvare.Cel mai probabil va fi infiintat un comitet pentru rezolvarea acestor probleme. Acesta va fi compus din reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si ai Ministerului Educatiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrarile la scoli gata inainte primul clopotel

Lucrarile la scoli sunt aproape finalizate. Cele mai importante interventii din aceasta vara au fost la gradinitele unde s-au facut reamenajari ale blocului alimentar. Municipalitatea a investit 2,2 milioane de lei in modernizarea institutiilor de invatamant. 2,2 milioane de lei. Aceasta este suma pe care municipalitatea sibiana a alocat-o in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro