Comedie savuroasa la Arta

Hila Ovidiu

Dupa un deceniu, Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott s-au reintalnit pentru “American reunion – Placinta Americana. Din nou pe felie”. Personajele interpretate de ei in urma cu zece ani in comediile din seria “American Pie” revin in  East Great Falls pentru intalnirea de zece ani. Noile lor aventurile lor le puteti vedea incepand de sambata, la cinematograful “Arta”.

In comedia “Placinta americana: din nou pe felie”, personajele cu care am facut cunostinta acum mai mult de un deceniu se intorc la East Great Falls pentru intalnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, acestia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a ramas la fel, dar si faptul ca timpul si distantele nu si-au lasat amprenta asupra prieteniei dintre ei.
In vara lui ’99 patru baieti din micul orasel din Michigan isi incep aventura vietii lor in incercarea de a-si pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim si Michelle s-au casatorit, in timp ce Kevin si Vicky si-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz si ale lui Heather s-au despartit, iar Finch inca mai suspina dupa mama lui Stifler. Acum, acesti prieteni de-o viata se intorc in orasul natal ca adulti care cauta sa regaseasca inspiratia de a trai nebuneste de la adolescentii hormonali care au fost, si care au creat o legenda a filmelor de comedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pot de 2,6 milioane de lei la Loto

2,6  milioane de lei. Este suma cu care orice roman impreuna cu toate rudele sale ar iesi din criza. Daca ghiciti cele 6 numere norocoase la loto 6 din 49, acesti bani va intra automat in cont. Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste 2 milioane de lei. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro