Comedie romantica la “Arta”

Hila Ovidiu

Cinefilii sunt invitati in aceasta saptamana la cinematograful “Arta” din Sibiu la o comedie romantica ce ii are in rolurile principale pe Jason Segel si Emily Blunt. Filmul prezinta povestea a doi indragostiti care incearca sa se casatoreasca, dar nicicum nu gasesc timpul necesar.

Tom Solomon ii declara iubire vesnica frumoasei Violet Barnes si o cere in casatorie la un restaurant, intr-un cadru romantic, organizand ulterior o petrecere de logodna la care este invitata toata familia. Insa nunta se amana an dupa an din cauza lipsei de timp a partenerilor si din cauza obstacolelor profesionale care intervin. Violet se inscrie intr-un program cu o durata de 2 ani la Universitatea din Michigan, dupa care obtine o promovare de la seful ei Winton Childs si este fortata sa se mute in alt oras. Astfel, oficializarea relatiei ramane tot timpul in plan secund, dorinta de a fructifica oportunitatile profesionale fiind mai puternica decat dorinta de a intemeia o familie. Tensiunile din cuplu se amplifica, chiar daca sentimentele raman la fel de puternice, iar componentii varstnici ai clanului mor inainte ca tinerii logodnici sa isi puna in sfarsit pirostriile. Presati de parinti sa stabileasca data nuntii, Tom si Violet trebuie sa se lamureasca ce vor cu adevarat de la viata si sa isi fixeze prioritatile fiindca 5 ani de logodna reprezinta o perioada mult prea lunga pentru oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campioni la 13 ani

Alexandra si Dragos sunt doi tineri care, prin pasiunea lor pentru dans, au reusit sa cucereasca si marile ringuri ale lumii. La numai 14, repectiv 13 ani, cei doi au o colectie impresionanta de cupe primite la diferite competitii. Fosti elevi ai celebrului Mihai Petre, cei doi tineri viseaza sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro