Comedie la cinema arta

Hila Ovidiu

Monica Barladeanu, Alina Berzunteanu si Ion Besoiu vin pe marile ecrane. Filmul ,,Despre oameni si melci” ruleaza pana in 11 Oct la Cinema Arta Sibiu.

In aceasta productie veti descoperi povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in faliment, in Romania de la inceputul anilor ’90. Totul se schimba cand unul dintre baieti gaseste o solutie inedita menita sa-i salveze colegii de la somaj si sa scoata uzina din faliment. Fabrica de masini ARO a dat faliment si urmeaza sa fie privatizata intr-o saptamana. Va fi cumparata de o companie franceza care intentioneaza sa o transforme intr-o crescatorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica ii are in prezent, doar 300 isi vor pastra locul de munca. George Petrescu, liderul de sindicat (sotul Anei, tatal lui Viorel) traieste cu o suma modica lunara, la fel ca toti ceilalti muncitori din oras. Neputand sa doarma, intr-o noapte, vede o reclama la televizor despre o banca de sperma care plateste 50 dolari pentru fiecare donatie. Asa ii vine ideea nebuneasca de a salva fabrica si locurile de munca  ale colegilor sai.  Daca 1000 dintre muncitori isi vand sperma timp de o saptamana, ar putea strange suficienti bani pentru a salva fabrica de la faliment. Asa, ar putea sa dea din nou drumul la productie si toata lumea ar avea din nou de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi surprize

Seria surprizelor pregatite de Loteria Romana pentru jucatorii sai in luna octombrie continua. Incepand cu tragerea Loto 6/49 din 4 octombrie, cota alocata din incasari fondului de castiguri al jocului s-a majorat la 55%. Jucatorii la Loto 6/49 au ocazia sa castige premii mai mari la un pret mai mic. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro