Coliziune frontala pe contrasens

Hila Ovidiu

Viteza neadaptata la conditiile de carosabil a facut victime luni seara in judetul Sibiu. Cinci oameni au ajuns in spital dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit pe DN 14, in localitatea Copsa Mica. Accidentul s-a produs dupa ce un tanar sofer de 24 de ani a apasat prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul si a patruns pe contrasens, unde s-a izbit intr-un autoturism care circula regulamentar.

Viteza neadaptata la conditiile de carosaabil a fost si cauza care a dus la producerea unui alt grav accident rutier, luni seara, pe DN 14, in localitatea Copsa Mica. Cinci persoane au ajuns in spital dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. De vina este soferul uneia dintre cele soua masini, un tanar de 24 de ani, care a apasat prea tare pedala de acceleratie, ignorand faptul ca drumul este umed si alunecos. Masina a derapat si a patruns pe contrasens, unde s-a izbit intr-un autoturism care circula regulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nenorocire pe Centura

Tragedie in aceasta dimineata pe Centura Ocolitoare a Sibiului, in dreptul intersectiei cu drumul judetean ce duce spre localitatea Rusciori. Un barbat de 62 de ani si-a pierdut viata iar alte doua persoane au ajuns in stare foarte grava in spital, dupa ce autoturismul in care se aflau a patruns […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro