Colinde si daruri pentru tinerii cu dizabilitati

Hila Ovidiu

A fost o zi de poveste pentru tinerii cu dizabilitati care isi desfasoara activitatea in centrul Diakoniewerk(se citeste diaconeverc) din Sibiu. Acestia au primit vizita elevilor de la Liceul Energetic. Acestia le-au cantat colinde si le-au oferit daruri.

17.12.2014 12:03Cei care au venit sa le faca o surpriza tinerilor care isi desfasoara activitatea in centrul pentru persoane cu dizabilitati sunt elevii de la Liceul Energetic. Acestia au compus un program artistic si le-au au adus timerilor din centru gogosi, portocale si…carti! Evenimentul de miercuri este parte a unui proiect amplu desfasurat intre centrul pentru persoane cu dizabilitati si institutia scolara. In cursul zilei de joi si dascalii de la Energetic vor putea urmari spectacolul pus la cale de catre scolari. Parteneriatul cu centrul pentru persoane cu dizabilitati va continua si in anul urmator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carbonizat pe acoperis

Accident dramatic in gara Dumbraveni. Un tanar de 19 ani a murit electrocutat. Baiatul lucra la repararea acoperisului. Accidentul s-a produs miercuri la orele pranzului. Un tanar s-a electrocutat in timp ce incerca sa repare copertina peronului Garii Dumbraveni. La fata locului a ajuns de urgenta un echipaj de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro